La Gara

I lördags, den 28e september så var det dags för årets upplaga av La Gara.

Klubben jag cyklar med, La Lepre Stanca, kör varje år (i alla fall två år i rad) ett klubbmästerskap. Upplägget var en runda på cirka 11 mil med 10 stycken spurtetapper, 5 platta och 5 backar, av olika längd. Där i mellan cyklade vi gemensamt. Inför varje spurt var det ett väldigt krigande om positioner och låg man fel så var det kört att hinna med.

Jag lyckades göra en attack på den första spurten och knipa en tredje plats, efter det blev det inge mer placeringar att tala om för mig. Men hela arrangemanget var väldigt trevligt och den avslutande spurten upp för Klevaliden var grym.

Jag i Klevaliden

Foto: Christer Hedberg

Share

En kommentar till “La Gara”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.