Kretsmästerskapet i terränglöpning

I lördags (16 november) avgjordes kretsmästerskapet i terränglöpning uppe vid IKHP-stugan. En mysig tävling med inte så många startande.

Fråga mig inte vad krestmästerskap innebär för det har jag ingen aning om, jag antar att det betyder ungefär ”dom klubbar som ofta tävlar mot varandra”. Till tävlingen hade jag dragit med mig min bror Micke och en kompis, Zacke. Ingen av dom uttalade löpare men båda vältränade och med klipp i steget.

Startfältet bjöd på skidåkarna Oskar Lund och Johan Palmer samt scoutkollegan Arvid. Palmer visste jag att jag borde ta och målet var att hålla Arvid bakom mig också. Men som brukligt gick jag ut för hårt och försökte gå med i Oskars tempo lite för länge vilket gjorde att jag inte hade något att sätta emot när Arvid kom ikapp mig.

Jag slutade tillslut på en femte plats i mål och jag kände att det inte fanns så mycket mer att ge så jag är nöjd trots att jag fick pisk av Arvid.

Arvid Starten Varv 1

2 varvet Varv 3 Micke

Zacke

 

Fotograf: Rebecca Lindberg

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.