Åter efter semester

I några veckor har jag legat på latsidan med träningen. Något som resulterat i en del ångest inför Vätter Challange som går av stapeln på lördag. Den tävlingen som för mig varit målet i år.

När jag anmälde mig till tävlingen så var min tanke att jag skulle satsa på att klara under 5 timmar. Något som skulle bli svårt men inte omöjligt kände jag. Efter det har träningen inte gått som jag planerat och nu ligger jag på 76 timmar i år mot cirka 180 timmar under samma period i fjol. Detta gör att jag behöver omformulera mina mål inför helgens tävling.

Klockan 9:00 går starten vid Munksjöns norra strand.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.