Lidingöloppet on tour

Igår var det dags för terränglopp! 10 kilometer upp och ner i Hallbyterrängen. Uppvärmningen till kvällens utmaning.

Solen lyste med sin frånvaro. Men jag föredrar när det är lite svalkande regn, förutom att det blir lite lerigare och halare i skogen.

Starten
Starten på Lidingö on Tour. Oskar och Oskar rycker iväg direkt. Foto: IF Hallby

Ut från start körde jag min vanliga taktik. Det vill säga trycka på lite för att inte fastna i bök eller bakom andra dårar som tokrusar i starten. Jag hamnade i en ganska stor klunga som matade på i 3:30 tempo första kilometern. Benen var inte riktigt med så jag bestämde mig för att ta det lugnt uppför och bomba på riktigt rejält utför. Det betalade sig och jag hade fortfarande häng på Robban vid fyra kilometer. Därefter började mitt tempo sjunka och de som jag sprungit med drog iväg.

Strax innan femkilometers markeringen såg jag Oskar Lund ståendes i skogen. Smärta i hälsenorna tvingade honom att kliva av. Han kommer att tyvärr utebli från utmaningen, riktigt tråkigt. Jag hoppas att han läker ihop bra tills lidingö.

Sliten
Sliten Adam halvvägs in i loppet. Foto: IF Hallby

Från vätskestationen vid halva loppet fick jag slita på i min ensamhet och kämpa för att hålla upp farten. I mål stod min klocka på 40:12. En helt OK tid, men det hade varit roligt att gå under 40 minuter.

IF Hallby gjorde ett bra arrangemang tycker jag. Smidig efteranmälning. Trevlig bana och allmänt trevlig stämning!

På IF Hallbys facebooksida finns ett schysst album från loppet.

Andra rapporter från loppet:

Länktips

No meat athlete – http://www.nomeatathlete.com/

Sida som handlar om löpning och att äta grönt. Massor med trevliga recept som ser magiskt goda ut.

Share

En reaktion på “Lidingöloppet on tour”

  1. Our mission at vape4style.com is actually to provide our customers along with the best vaping knowledge achievable, helping them vape snappy!. Based in New York City and also in service considering that 2015, our experts are a custom vaping warehouse store offering all kinds of vape mods, e-liquids, pure nicotine salts, capsule units, storage tanks, coils, and various other vaping add-ons, including batteries and also outside wall chargers. Our e-juices are regularly clean because we certainly not only sell our products retail, yet likewise circulate to regional New York City outlets in addition to give wholesale alternatives. This enables our company to continuously spin our supply, providing our consumers and also stores along with the most best stock possible
    .
    We are an special Northeast Yihi supplier. Our company are likewise accredited reps of Poor Drip, Harbour Vape, Charlie’s Chalk Dirt, Beard Vape, SVRF by Saveur Vape, Ripe Vapes, Smok, Segeli, Shed Vape, Kangertech, Triton and also many more. Don’t see something you are trying to find on our internet site? Certainly not a issue! Simply allow us recognize what you are actually looking for as well as our team will find it for you at a reduced price. Possess a question concerning a specific product? Our vape experts will rejoice to offer even more particulars about anything we sell. Just send us your inquiry or even call us. Our staff will definitely be glad to help!
    If you are actually a vaper or making an effort to leave smoke, you are in the best area. Would like to spare some money present? Rush as well as join our email subscriber list to receive exclusive nightclub VIP, vape4style markdowns, promos and cost-free giveaways!

    smok replacement coils boutique : charlies chalk dust

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.