Spinningpass nummer 2

Idag på morgonen var det dags för spinning a’la Adam del 2.

Denna gång med mina kollegor på Knowit som offer deltagare. Passet var nästan samma som jag höll för Bonigi med vissa modifikationer, en låt till hade tryckts in och några andra hade kortats ner, jag menar vem vill sitta i en spinningsal och vila.

Jag har under hösten gått en hälsoinspiratörs kurs/utbildning/nånting via Nordic Wellness. I och med detta så ingick det att NW skulle göra något tillsammans med Knowit. När Louise på NW frågade vad jag tänkte så hade jag redan planerat att köra spinningpasset och Louise fixade så att de som ville fick tanita-väga sig innan.

wpid-IMG_8533.jpg
Koncentrerade kollegor innan passet drar igång

Det var ganska bra uppslutning, vi blev 14 st totalt. Efter passet knatade vi över till scandic för att trycka i oss ägg och bacon, en perfekt avslutning på en bra morgon,

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.