Trifit träningsläger

Träning är kul. Träning tillsammans med andra är ännu roligare.

Jag har haft möjligheten att vara med på ett träningsläger som Christian Kirchberger från IKHP och Trifit. Vi var ett glatt gäng som under tre dagar blev ledda genom simpass och löppass.

Uppvärmning

På fredagen hade vi ett löpskolningspass med några korta intervaller i stafett form. Lördagen bjöd på fyra pass: Två simpass, ett pass med fokus på rörlighet något som om man tolkar grymtande i salen var välbehövligt. Och ett löppass med löpskolning och korta snabba intervaller. Och på söndagen avslutades lägret med ett simpass och ett styrkepass.

Nerjogg

Förutom träningen höll Christian i ett föredrag om planering och periodisering, något som var väldigt intressant och uppskattat. Under föredraget så funderade jag på vad mina mål är med min träning, jag hittade några för 2015:

  • Genomföra Vätterchallenge
  • Spöa lille-brorsans tid på Göteborgsvarvet, 1:29
  • Springa milen under 35 min
  • I de triathlontävlingar jag deltar i som startar från ponton ska jag dyka i.

Jag är väldigt nöjd med helgen och de passen som kördes. Kul att träffa andra triathleter, bland annat Oscar som bloggar på http://www.jarnekarna.se/.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.