Vinterspinning med LLS

Under vintern så har La Lepre Stanca arrangerat spinning med fokus mot cyklister. Under de flesta veckorna har Claes hetsat oss att pressa oss så långt det går.

I onsdags förra veckan gjorde jag ett gästspel som ledare och höll mitt pass:,”Call me Spinning”, som jag kört en gång med Bonigi och en gång med Knowit. Denna gången var målgruppen motionscyklister med lite högre krav än de tidigare grupperna jag kört med. Så jag kände mig tvungen att göra något för att försöka köra slut på alla, bort med vilolåtarna och in med några andra låtar för att förlänga tiden från 45 minuter till en timma.

Vad har då varit grejen med passet? Jo att alla låtar är remixer av monsterhitten ”Call Me Maybe” som plågat alla radiolyssnares öron under 2012 och 2013. När jag satt och knåpade på ett pass för kollegorna på Knowit så slog det mig hur oerhört många versioner och remixer det finns på call me maybe. Jag tycker att det har blivit väldigt varierat, för att vara samma låt…

Här har ni en spellista med passet.

Nu på onsdag är det dags igen. Då är det Calle som håller passet. Det ska bli spännande att se vad han har att bjuda på!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.