Göteborgsvarvet here I come!

Nu är det inte många dagar kvar innan den stora folkfesten, närmare bestämt en. Att springa Göteborgsvarvet måste ses som en upplevelse. Folkmassan i startområdet, trängseln på banan och papier maché massan som suger fast skorna i marken vid vätskestationerna kännetecknar loppet.

Under loppet ifjol sprang jag och var arg. Arg för att det var så trångt och för att jag inte kunde springa mitt lopp i min fart från artonde startled. Trots det är jag åter igen anmäld och i år står jag i alla fall lite längre fram (startled 3).

Vädret ser ut att bli fint. Enligt YR ska det bli 16 grader, lätt molnighet och svag västlig vind. Som bäddat för en kanontid!

Löpare att hålla koll på imorgon:

  • Mig
  • Arvid – ständigt denna starka Arvid. Står långt fram och har sprungit som vinden under våren.
  • Robban – sluggern. Står i ett sent startled. Han måste ha vassa armbågar om det ska gå att göra en bra tid.
  • Nils – som jag vann över ifjol med en sekund. Nu står vi i samma startgrupp. Kan bli en spännande kamp.
  • David – Älgen har visat stadigt nedåtgående tider. Även om jag tar honom i morgon så kommer det vara svårt mot slutet av säsongen.
Share

En kommentar till “Göteborgsvarvet here I come!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.