Adam Sernheim DNS

De planer som man lagt upp går inte alltid in. Ibland kommer livet i vägen. Ett av mina tävlings- och träningsmål för året var Göteborgsvarvet. Nu blev det inte så att jag kom iväg till Göteborg utan jag fick istället följa loppet på tv.

Jag är väldigt imponerad över resultaten som de jag varnade för i mitt införloppet inlägg presterade. Speciellt Davidsson som lyckades springa på 1:25 från sista startled!

 

Other news

Så vad är nytt på östfronten?  Benen skriker efter löpning nu när de varit stilla ett tag.

Dagens löpning
Dagens löpning, nya fina skor

Idag fick dom äntligen vädras en sväng tillsammans med de nya skorna. Puma Faas 500 V2 som inhandlats billigt på Stadiums öppningsrea. Vi får se om det blir nått inlägg senare där dom utvärderas. Tanken var att ha dom till vardags, eftersom dom var så snygga. Dom fungerade överraskande bra att springa med så vi får se vad jag väljer att göra med dom.

Nya skorna
Dom nya skorna, Puma Faas 500

Avslutningsvis vill jag ge er ett gott råd:
Asfaltstävlingsskor fungerar inte optimalt på blöta leriga stigar.

 

Share

3 reaktioner till “Adam Sernheim DNS”

    1. Ett alternativ är att kolla om jag kan hitta samma sko i andra färger. Så jag kan mixa och matcha som jag vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.