Vätterspelen

Jag har inte varit någon banlöpare tidigare. Jag har faktiskt inte varit speciellt intresserad av att harva runt runt när jag kan springa i en härlig skog. Men på senare år har jag blivit mer och mer fascinerand av banlöpning.
I onsdags gjorde jag min banlöpningsdebut på Vätterspelen, 5000 meter, tolv och ett halvt varv.

För två veckor sedan hade jag målet att springa på låga 17, kanske till och med under 17. Sen slog sommarförkylningen till. Och när den började släppa begav jag mig ut för att testa spikskorna. Så på startlinjen stod en snörvlande Adam med överspända vader redan innan första varvet var avverkat.

När startskottet gick försökte jag gå med i Robbans tempo. Vilket gick i ungefär 2 varv. Sen var det bara att bita i och inte försöka tappa tempot.

wpid-bild-5.jpg.jpeg

 

Tiden blev 18:15. Något jag är nöjd med, speciellt så som kroppen känts under veckan.

Share

2 reaktioner till “Vätterspelen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.