Ett varningens finger

Jag vill höja ett varningens finger inför helgen. Det kommer nämligen att gå fort på loppet. Ni hörde det från mig först. Oskar och Arvid kommer att springa skiten ur resten av fältet på Lidingö. Intensiteten i deras steg kommer sätta abborrbacken i brand.

Igår, onsdag, följde jag med Oskar och Arvid på en, enligt dem, lugn runda i prattempo. Snick snack säger jag. Redan i första backen flämtade jag djupt efter andan. Samtidigt trippade Oskar och Arvid på som om de inte hade några bekymmer i världen. Som tur var hade vi med oss min kombo Alexander också. Då var vi i alla fall två som fick slita oss igenom passet.

Själv blickar jag framåt mot nästa säsong då personbästa ska slås och nya hastigheter ska uppnås.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.