Länge sedan sist

Nej nu har det varit tyst från mig länge nog. Det har gått två och en halv månad sedan mitt sista inlägg. Då kan det behövas en snabb uppdatering så att alla är med på banan. Nytt hus, sagt upp mig från jobbet, startat eget företag, nytt hobbyprojekt som förhoppningsvis snart kan presenteras och framför allt; snart en tillökning i familjen.

Så då är alla med på vad som hänt och som är på gång att hända. Och med en så intensiv tid är det självklart att nått fått stå tillbaka. För mig har det blivit bloggandet och i viss mån även tränandet.

Helt på latsidan har jag inte legat. Förutom den sjuka månaden februari så har det blivit två eller tre löppass i veckan. Mycket fart, lunchlöpning på tisdagar och träningstävlingar på lördagar. Däremot väldigt lite distansträning så vi får se hur Lidingöloppet kommer gå. Dit är det dock länge kvar!

Det borde gå att springa fort i sommar.

Under 35 på milen är ingen omöjlighet.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.