Göteborgsvarvet 2016

Helgen och årets Göteborgsvarv är nu avklarat. Kroppen hade känts bra hela veckan innan loppet. Målsättningen klar, under 1:24:00.

Ni som följer mig på sociala medier har nog inte missat att jag och Oskar Lund från holaveden lanserade RacePace för en vecka sedan. En webtjänst som kan ge dig en bild av hur löpare faktiskt springer sina lopp.

Jag använda mig av den tjänsten själv inför varvet. Skrev in måltiden och fick ut de splittider som jag skulle ha på armen.

Splittiderna för loppet
Splittiderna för loppet

Eftersom jag väggade förra året så hade jag blivit nedpetad till startled 6, orkade inte tjorva med att seeda upp mig.

Starten gick och jag kunde snabbt komma in i mitt måltempot. Sen fortsatte resten av loppet i nästan samma fart. Helt perfekt enligt plan. I mål stod klockan på 1:23:50 målet avklarat med 10 sekunders marginal.

Share

2 reaktioner till “Göteborgsvarvet 2016”

  1. Kul att du kände dig tvungen att utveckla en racepace webbsida för att inte spränga sig i starten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.