Kö till simstart

Svaret på livet, universum och allting

En av mina favoritförfattare, Douglas Adams, skriver i sin bok Liftarens Guide till Galaxen om superdatorn Djupa tanken. Djupa tanken är byggd för en sak; för att leverera svaret på livet, universum och allting. När flera tusen år gått och alla beräkningar är klara baserar Djupa tanken ut: 42!

I söndags gick äntligen den första Ironman 70.3 i Jönköping av stapeln. Evenemanget som helhet blev succé och jag är säker på att många besökare fick se Jönköpingstrakten från sin bästa sida.

Jag och pluttskrutt
Pluttskrutt önskar mig lycka till innan simningen

Min uppladdning har varit till en tredjedel bra. Den tredjedelen är löpning. Löpning har varit den enklaste träningsformen att syssla med samtidigt som jag och min fru flyttade till hus och fick en liten blivande triathlet. Cykling och simning fick helt enkelt gå på rutin i år. Det gjorde det också men när löpningen skulle börja var krafterna slut.

Väl i mål var jag rätt missnöjd med min insats. Men med några dagars distans till tävlingen känner jag mig mer och mer nöjd. Jag hoppas verkligen Ironman 70.3 kommit till Jönköping för att stanna. För det här är kul!

Mitt resultat då?
Simning (1,9 km): 0:42
Cykling (90 km): 2:42
Löpning (21 km): 1:42

Är det kanske triathlon som är frågan som ger svaret på livet, universum och allting?

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.